Altijd bellen met Lebara

Lebara Beltegoed geldigheid

Wil je gebruik maken van Lebara prepaid tegoed dan is het natuurlijk wel nodig wanneer je weet hoelang je dit kunt gebruiken. Lebara Beltegoed geldigheid bij het One pakket, dus een pakket voor bellen, sms’en en internetten tegen een vast tarief. Hierbij krijg je nooit een rekening achteraf, wanneer je tegoed op is kun je niet meer internetten of bellen. Je hoeft met Lebara One maar een keer in de 90 dagen op te waarderen, of gebruik te maken van je tegoed om dit actief te houden. Ben je niet actief binnen die tijd dan word je tegoed vastgezet, dit betekent dat je het niet meer kunt gebruiken.

Lebara Beltegoed geldigheid

Ook te verkrijgen in winkels

Wanneer je producten in de winkel koopt krijg je ook te maken met Lebara Beltegoed geldigheid. Hiervoor gelden dezelfde regels als dat je het product online koopt. Bij een Lebara prepaid bundel is je beltegoed 30 dagen geldig, binnen deze dagen moet je het tegoed gebruiken anders ben je het kwijt. Na activering van je bundel gaan de dertig dagen in. Opwaarderen kun je op een aantal verschillende manieren doen. Bij reloadbase.com kun je ook opwaarderen, evenals online bij Lebara of met een tegoedkaart die je in fysieke winkels kunt kopen.

Lebara Beltegoed geldigheid

Bellen in binnen en buitenland

Met Lebara kun je naar binnen en buitenland bellen, waar de provider bekend mee is geworden zijn de voordelige tarieven voor het bellen naar vele landen ook buiten de Europese Unie. Maar tegenwoordig biedt de provider nog veel meer diensten aan voor de consument, pakketten met data om te internetten en sms’en. Net zoals het bellen kun je deze bundels en pakketten voor een aantrekkelijke prijs kopen, geen rekeningen en verborgen kosten die je achteraf moet betalen. Maar een helder en eerlijk tarief. Is het tegoed wat je hebt gekocht verbruikt dan moet je nieuw tegoed kopen, simpel, helder, eerlijk en eenvoudiger kan het niet.