Apple is duur, maar wel mooi

Apple

Fans van Apple die niet over een ruim budget beschikken kunnen ook genieten van al het moois dat Apple te bieden heeft door een refurbished iPhone aan te schaffen. Van Apple is bekend dat zij geen enkele concessie doen op het gebied van kwaliteit, design en functionaliteit. Deze combinatie heeft ervoor gezorgd dat Apple sinds jaar en dag aan de top van de markt staat. Je hoeft helemaal niet de allerlaatste generatie iPhone te hebben om goed voor de dag te komen. Met een refurbished iPhone 6 kun je de mooiste foto’s maken, stream je alle video’s die je maar wilt in HD en snap, app of ping je de hele dag door. Jouw Insta is altijd up to date en op je Youtube kanaal post je de beste vlogs. Een tweedehands iPhone is helemaal zo gek nog niet. Hieronder een aantal redenen om eens na te denken over een refurbished iPhone.

Apple
Apple


1: gewoon goedkoper dan een nieuwe

Wellicht een open deur, maar zeker het vermelden waard. Een refurbished iPhone is nu eenmaal een stuk goedkoper dan een nieuwe. Je hoeft niet bang te zijn voor bijvoorbeeld een slechte accu. Refurbished wil namelijk zeggen dat het device niet nieuw is, maar wel zo goed als nieuw. Dat betekent dat en zwakke accu of een gebarsten scherm vervangen worden voordat de iPhone de verkoop in gaat.

2: je krijgt een normale garantie

Je wilt natuurlijk wel een beetje zekerheid. Bij een tweedehands iPhone die je van een onbekende, bijvoorbeeld via Marktplaats, koopt, loop je het risico dat hij er na een paar weken mee stopt. Of je koopt er eentje met een hele slechte accu waardoor hij na een uurtje Netflixen alweer aan de lader moet. Als je bij een betrouwbare leverancier een refurbished iPhone 6 koopt, dan krijg je een normale garantie. Gaat er binnen de garantietermijn iets kapot, dan moet de leverancier dat kosteloos herstellen. Dat geeft een veilig gevoel.

Apple

3: je zit niet vast aan een duur abonnement

Een refurbished iPhone kun je bijna altijd SIMlockvrij aanschaffen. Je hebt dan niets te maken met een abonnement waar je zo weer een paar jaar aan vast zit. Dat is namelijk bij een nieuwe iPhone vaak wel het geval. De iPhone lijkt scherp geprijsd, maar je betaalt via het dure langlopende abonnement de iPhone twee soms wel drie keer. Dat moet genoeg reden zijn om gewoon wel voor een refurbished iPhone te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *