Bescherm je telefoon

Telefoonhoesje

Hoe vaak hoor je het niet om je heen, iemand zijn telefoon is gevallen met alle gevolgen die eruit voortkomen. Met een paar krasjes ben je nog spekkoper, het wordt een grote en kostbaarder probleem als het scherm van je telefoon kapot is. Door gebruik te maken van het schitterende houten hoesje van kudustore.com bescherm je de telefoon van krassen, of nog meer problemen wanneer je telefoon valt. Het telefoonhoesje is op maat met de hand gemaakt voor je toestel, omdat deze extra bescherming bieden aan je scherm hoef je niet direct te vrezen als je telefoon op een andere manier valt. 

Telefoonhoesje

Eenvoudig in gebruik

Wil je bescherming bieden aan je telefoon door middel van een telefoonhoesje, is het niet de bedoeling dat je telefoon lastiger te gebruiken is. Bij kudustore.com hebben ze prachtige hoesjes die de werking van je telefoon niet beïnvloeden. De knoppen zijn nog gewoon goed te gebruiken zonder er moeite voor hoeven te doen. Voordeel van deze hoesjes is ook dat je telefoon niet heel erg dik wordt, bij de ontwikkeling is hiermee goed rekening gehouden. In de werkplaats wordt ieder hoesje met de hand gemaakt, wil je een persoonlijk tintje erop hebben dan is dit natuurlijk ook mogelijk.

Telefoonhoesje

Unieke uitstraling van je telefoon

Een telefoonhoesje geeft een beetje aan wat voor persoon je bent, het is een persoonlijke keuze die je maakt. Met een hoesje die je zelf hebt ontworpen maak je dit helemaal compleet, het logo of de tekst die jij erop wilt hebben kun je erop laten maken. In de meeste gevallen heb je snel je unieke hoesje in huis, op maandag wordt je hoesje ontworpen en krijg je in de mail een opzet ervan. Dinsdag worden gewoonlijk de hoesjes gegraveerd en verstuurd naar de klanten, lang wachten is er dus gelukkig niet bij. Heb je een hoes die niet gegraveerd hoeft te worden en besteld voor 16.00, deze worden dezelfde dag nog verzonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *