Een telefoonabonnement of toch Sim Only?

Het mailtje van je provider is weer binnen, je abonnement loopt af. Dan is de keuze daar, ga je verlengen, kies je een nieuwere telefoon uit met daarmee een nieuw abonnement, of neem je de stap naar Sim Only? In dit artikelen wordt er aan jou uitgelegd hoe Sim Only nou precies werkt, en wat de voordelen zijn.

Wat is Sim Only?

Sim Only houdt in dat vanaf nu jouw abonnement niet meer verbonden is met het toestel dat je gebruikt. Dus is jouw smartphone nog in een prima staat en vind je het onzin om een nieuw toestel aan te schaffen? Dan zal een Sim Only abonnement een zeer voordelige keuze voor je kunnen zijn. Bij de overstap, die snel geregeld kan worden, behoud je jouw vertrouwde toestel én het telefoonnummer. Omdat het toestel niet meer voor maandelijkse kosten zorgt, zal jouw maandelijkse abonnement een stuk goedkoper zijn.

De voordelen

Zoals net al gezegd, zijn de abonnementskosten van Sim Only een stuk lager dan een abonnement met toestel. Daarnaast zit je dit keer niet 1 of 2 jaar vast aan het abonnement, maar is het maandelijks opzegbaar. Ook als je tijdens je abonnement periode merkt dat je iets meer of iets minder data en bel/sms kan je dit eenvoudig aanpassen.

Vergelijken

Er zijn een hele boel providers die ook Sim Only opties aanbieden. Maar let hier bij goed op het prijsverschil tussen de verschillende bundels. Dus heb jij de keuze voor Sim Only gemaakt? Vergelijk alle Sim Only opties dan op deze website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *