Telefonie

Het belang van een goed telefoonhoesje!

De allernieuwste telefoons van het moment bestaan tegenwoordig voor een groot deel uit glas. De tijd dat je zomaar je telefoon kon laten vallen, omdat hij toch zo dik als een koelkast was, is voorbij. Gelukkig zijn er tegenwoordig telefoonhoesjes in alle verschillende soorten en maten te vinden. Zo heb je eigenlijk geen excuus om geen telefoonhoesje te hebben. Lees hier waarom iedereen er een zou moeten hebben!

Telefoons zijn zo kapot

Zoals eerder al genoemd werd, bestaan telefoons tegenwoordig bijna helemaal uit glas. Zowel de voor- en achterkant van de telefoon zijn dan enorm kwetsbaar en kunnen bij een harde val zo in stukjes breken. Het repareren van je telefoonscherm is best prijzig, dus je kunt je telefoon maar beter goed beschermen tegen een harde val. Daarnaast beschermt een hoesje natuurlijk niet alleen tegen vallen, maar ook tegen krassen. Een krasje is zo gemaakt op glas, maar met een goed hoesje hoef je hier niet zo snel bang voor te zijn. 

Hoesjes kunnen ook functioneel zijn

Het handige aan telefoonhoesjes is niet alleen dat ze je telefoon goed beschermen tegen vallen en krassen, maar ze kunnen ook voor andere dingen handig zijn. Een bookcase is bijvoorbeeld super handig, omdat je er je pasjes en briefgeld makkelijk in kan bewaren. Zo hoef je in principe geen losse portemonnee meer mee te nemen. Als je naar een festival gaat, kun je bijvoorbeeld ook voor een Festicase gaan. Je kan je telefoon dan makkelijk om je nek hangen tijdens festivals, zodat je snel bij je telefoon kan om die ene vette set te filmen. 
Ben jij nog op zoek naar een mooi en functioneel telefoonhoesje voor je Samsung Galaxy? Kijk dan snel eens op de site van Fooncase! Zij hebben een uitgebreid aanbod aan telefoonhoesjes voor Samsung telefoons