Het uitkiezen van een internetprovider doe je zo

Het uitzoeken van de meest geschikte internet provider kan nogal een opgave zijn. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden: je hebt allerlei pakketten en veel verschillende aanbieders. In deze blog kun je een aantal tips lezen die jou erbij kunnen helpen om de juiste keuzes te maken.

Prive of zakelijk

Allereerst is het belangrijk om te bepalen of je een zakelijk- of een privé-abonnement nodig hebt. Alle providers maken hier verschil in. Zakelijke abonnementen hebben bijvoorbeeld andere regeling wat betreft service bij uitval enzovoort. Privé-abonnementen zijn vaak vele malen goedkoper.

Vaste telefonie

Heb jij nog een vaste telefoon nodig? Veel mensen plegen al hun telefoontjes met een GSM. De vaste lijn is bijna achterhaalt te noemen. Bij veel abonnementen is dit toch opgenomen in het pakket. Heb je het niet nodig en het zit wel in je pakket, dan betaal je hier dus extra voor en dat is zonde. Zakelijk gezien is het hebben van een vaste lijn wel belangrijk, houd hier dan ook rekening mee.

Glasvezel

Ben je het traag internet zat? Neem dan glasvezel. Zeker zakelijk gezien is dit een voor de hand liggende optie. Wanneer je afhankelijk bent als bedrijf van internet dan kun je het beste gaan voor zakelijk glasvezel. Glasvezel biedt een aantal zekerheden die je als bedrijf wel kunt gebruiken. Zo heb je bijna altijd gegarandeerd verbinding. Ook zijn er super hoge snelheden mogelijk die met je met een normale internet verbinding niet te halen zijn.

Wil je meer informatie over een glasvezel aansluiting? neem dan even een kijkje op www.glasvezel-offerte.nl.