LED Strips

LED-verlichting heeft de ruimte op de markt veroverd. Het materiaal is een optie die minder energie verbruikt, niet warm wordt en zeer doeltreffend is. Bent u bekend met LED strips?

Het zijn flexibele strips met meerdere lampen naast elkaar. Ze worden veel gebruikt voor indirecte verlichting en lichteffecten. Het is mogelijk strips te vinden in de meest uiteenlopende tinten licht, zoals: wit, geel en RGB. RGB is een mengsel van rood, groen en blauw licht.

In sommige gevallen is er sprake van residentiële automatisering, waarbij de LED-strips met een afstandsbediening worden aangestuurd; dit soort voorzieningen is een trend in de materialen en systemen die tegenwoordig in projecten worden gebruikt! Bekijk 5 creatieve toepassingen van LED strips!

1. Gipsen lijstwerk

Gipslijsten zijn ideaal voor hulp- en effectverlichting. In dit geval worden de INTOLED LED-strips in de lijst aangebracht, die als een verlichting reflector werkt. Op deze manier is het mogelijk om alleen het lichteffect te visualiseren.

De gereflecteerde verlichting zorgt voor een zacht en gezellig effect. Het lijstwerk wordt veel gebruikt in woon- en slaapkamers, investeren in het idee!

2. Kleerkasten

In garderobekasten kunnen LED-strips worden toegepast in de meubelen of in de details van het plafond, omdat indirecte verlichting het zicht op en de toegang tot de stukken vergemakkelijkt. Het coolste is om het lichteffect te hebben, maar zonder de schittering die door directe verlichting wordt veroorzaakt.

Een andere optie voor kleedkamers is het plaatsen van LED-strips naast spiegels en in de make-upruimtes.

3. Kasten in badkamers en keukens

De zones van de badkamer en de aanrechten moeten goed verlicht zijn. Plaats de LED-strips tussen de lage kasten en de bovenkasten.

In dit gebied, waar meestal coatings worden aangebracht, werkt de verlichting, naast het accentueren van de materialen, als hulpverlichting. Dit idee zal de omgevingen mooier en functioneler maken.

4. TV-panelen

Direct licht kan verblinden, reflecteren op televisies en het moeilijk maken ze te zien, dus is de LED-strip een goede optie. Omdat het licht zachter is en op de muur kan worden weerkaatst, geeft het een meerwaarde aan de compositie.

Plaats LED-strips aan de zijkanten van de televisie panelen, zo krijgt u een aangenaam en gezellig effect. De ideale verlichting om home cinema sessies nog beter te maken!

5. Trap

Op trappen vergemakkelijken LED-strips de oriëntatie en maken ze de compositie motiverender. Zij kunnen worden gebruikt op alle treden, of op willekeurige treden, afhankelijk van het gewenste effect.

Zoals we hebben gezien, geeft de indirecte verlichting van LED strips verfijning aan de projecten. Nu u weet hoe u LED-strips moet gebruiken, waag u in de composities en geniet van de effecten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *