Solar powerbank milieuvriendelijk opladen

goede prijzen

Er komt altijd een moment dat een mobiel apparaat uitvalt door een lege accu. Als er geen stopcontact of auto met lader in de buurt is, kunt u het mobiele apparaat niet meer gebruiken. Een powerbank zorgt ervoor dat u altijd stroom in de buurt heeft om uw mobiel weer op te laden. Echter kan ook de accu van een powerbank op een gegeven moment zonder stroom komen te zitten. Een solar powerbank heeft het grote voordeel dat het zelf stroom kan opwekken als u de powerbank in de zon legt. De zonnecellen in de powerbank vangen de zonnestralen op en zetten dit om in stroom, dit wordt weer opgeslagen in de accu van de powerbank. Op deze manier heeft u bij genoeg zonlicht geen stopcontact nodig om de powerbank op te laden. U hoeft minder gebruik te maken van een regulier stopcontact, dit betekent dat u milieuvriendelijk bezig bent.

Bedrukte solar powerbank als relatiegeschenk

Een solar powerbank is een stuk milieuvriendelijker dan een normale powerbank. Dit komt doordat een solar powerbank zichzelf kan opladen als die in de zon ligt en een normale powerbank altijd stroom nodig heeft. Een solar powerbank kan hierdoor perfect dienen als een onderscheidend en mooi relatiegeschenk. Het geschenk is helemaal in de trend van tegenwoordig dat alles zo milieuvriendelijk mogelijk is. Daarnaast is het mogelijk om dit relatiegeschenk persoonlijk te maken. Een solar powerbank bedrukken om de samenwerking te bedanken, is een leuk geschenk die ook nog eens vaak gebruikt kan worden. 

Optimaal gebruik van een solar powerbank

In eerste instantie is het handig om de solar powerbank volledig op te laden via de kabel. Het opladen is het meest efficiënt als u tijdens het opladen uw apparatuur volledig uitzet. De techniek van de solar powerbank is nog niet zo ver dat de zonnecellen al het werk kunnen doen om de accu van de powerbank zelf op te laden. De zonnecellen zijn een extra hulpmiddel om de solar powerbank op te laden wanneer u onderweg bent of ergens zonder stopcontact zit. De powerbank laadt het best op als die in de volle zon ligt. Bij bewolkt weer of onder een felle lamp laadt hij ook op, echter is dit veel minder effectief. 

Voordelen van de solar powerbank

Een normale powerbank kent de nodige voordelen en is vooral handig om onderweg uw mobiel op te laden. Een powerbank is licht en compact, hierdoor past het makkelijk in de rugtas of zelfs in de broekzak. Daarnaast kunnen powerbanks goed tegen een stootje en zullen ze niet snel kapot gaan. De solar powerbank kent nog één extra voordeel ten opzichte van de normale powerbank, namelijk het feit dat het zonder stroom kan opladen. Het is mogelijk om met de powerbank een apparaat op te laden, terwijl de powerbank zelf in de zon ook oplaadt.  
Bron: Goedkooppennenbedrukken.be