LOGO
Telefonie

Tip voor een voordelige en goede telefoon reparatie in Rotterdam

Mijn moeder had een aantal dagen geleden haar telefoon laten vallen waardoor haar telefoon niet meer aanging. Daarom gingen we ook op het internet op zoek naar telefoon reparatie Rotterdam om een goede telefoons zaak bij ons in de buurt te vinden. 

reparatie schade

Zeer veel telefoons zaken in de buurt van Rotterdam 

Toen we op het internet op zoek gingen naar telefoon reparatie Rotterdam kregen we zeer veel zoekresultaten van erg veel verschillende telefoons zaken in de buurt van Rotterdam. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van The Repair House ons het meeste aan. De website van The Repair House ons het meeste aan. De website van dit bedrijf is namelijk erg overzichtelijk en bevat zeer veel informatie over wat de telefoons zaak.Op de website staat onder andere vermeld dat je heldere informatie zult krijgen over de reparatie en dat je 12 maanden garantie zult ontvangen op een reparatie. Dit sprak ons beide erg aan waardoor we besloten om een bezoek aan de winkel te brengen om de telefoon van mijn moeder te laten repareren. 

Zeer tevreden over de telefoons reparatie van The RepairHouse 

In de winkel werden ik en mijn moeder erg vriendelijk ontvangen en geholpen. De telefoon van mijn moeder was erg snel en voor een zeer voordelige prijs gerepareerd. Na de reparatie werkte de telefoon van mijn moeder weer uitstekend. Daarom zijn we ook zeer tevreden over de telefoons reparatie van The Repair House.