Telefonie

Voordelen van refurbished phones

Op internet vind je een breed scala aan gerenoveerde telefoons (refurbished phones) in verschillende modellen. Je kunt op zoek gaan naar een smartphone van jouw modelkeuze met een intuïtieve interface, waarmee je al je taken gemakkelijk kunt voltooien. Er zijn verschillende telefoonmodellen die je kunt kopen, met verschillende schermformaten, kleuren en krachtige technische specificaties. Denk aan tweedehands LG’s, iPhones, Samsungs, Nokias en vele andere merken waar je van houdt.

Tweedehands is goedkoper
Omdat het kopen van een nieuwe telefoon duur kan zijn en niet iedereen zich dit kan veroorloven, worden refurbised phones aangeboden tegen een concurrerende en betaalbare prijs. Daarnaast worden er grote voorraad gebruikte telefoons aangeboden, die variëren in draaggolf, model, opslaggrootte, kleur en staat die aan ieders persoonlijke behoefte voldoen.

Goedkoop abonnement
Een andere aantrekkelijke eigenschap is dat het allemaal simonly telefoons zijn. Het lijkt ideaal om een gloednieuw apparaat te hebben, maar je kunt veel geld besparen met behulp van een telefoon die in je bezit is, in plaats van een telefoon op afbetaling.

Refurbished phones worden getest
Refurbished phones worden volledig en uitgebreid geïnspecteerd op hun functionaliteit, zoals het scherm, Bluetooth, WiFi, luidsprekers en batterijduur, voordat deze worden geplaatst voor verkoop. Daarnaast mag een grote schoonmaak natuurlijk niet ontbreken.
De telefoons zijn correct getest, hersteld en verbeterd, voordat ze aan jou worden verkocht. Op elke site staan garantievoorwaarden, wat betekent dat je een terugbetaling of een vervanging kunt krijgen als de telefoon technische fouten vertoont binnen een bepaalde tijdspanne. Dit garandeert je ervan dat de site service en producten van hoge kwaliteit levert, waardoor je tevreden bent met de gewenste telefoon.

Verschillende klassen
Je kunt meestal kiezen uit verschillende klasse, zoals A + -kwaliteit telefoons, die mogelijk minder gebruikssporen hebben en B-klasse smartphones die er iets ‘gebruikter’ uit zien. Elke klasse heeft zijn eigen prijzen en kortingen. Bekijk uitgebreide verzamelingen smartphones online en als je een reparatie- of garantieverzoek hebt, kijk dan of je hiervoor bij de desbetreffende site terecht kunt. Ga voor een site met een goede service, dan voelt het bijna alsof je een nieuwe telefoon toegestuurd krijgt!