Waarom heb jij een Android VPN nodig?

Android VPN

Heb jij geen Android VPN en lijkt het je wel handig? Een VPN op je telefoon beschermt je gegevens en bankgegevens tegen hackers. Er zitten verschillende voordelen aan de VPN die ik ga behandelen. Het eerste voordeel is dat jij volledig anoniem bent. Het zorgt ervoor dat er meerdere tussen kanalen zitten tussen jou en een netwerk waardoor ze niet bij jou kunnen komen. Het beschermt je tegen hackers die jou gegevens of bijvoorbeeld apps willen stelen. De VPN zorgt ervoor dat jouw online activiteiten worden versleuteld dus beschermd. Zelfs op openbare netwerken wordt het beveiligd. Het heeft ook het voordeel dat jouw ip adres niet te zien is. Bedrijven of hackers kunnen alleen zien in welk land jij zit, dat is fijn voor speciale aanbiedingen. Ze kunnen verder niet zien waar jij precies zit. 

Waarom moet je geen gratis VPN vertrouwen?

je kan geen gratis VPN vertrouwen omdat de meeste bedrijven verouderde beveiligingsprotocollen gebruiken waardoor jouw internetverbinding alsnog onveilig is. Omdat het gratis is en ze er wel geld aan willen verdienen kunnen ze jouw gegevens verkopen of jouw online activiteit verkopen aan derden. 

Android VPN

waarom zou ik betalen voor Android VPN?

Het draaien voor een goede hoeveelheid servers moeten ervoor zorgen dat je een snel en betrouwbaar VPN hebt. Dat gaat geld kosten en zo verdienen de mensen die ervoor werken hun geld. Als je gratis VPN hebt kost het je niets waardoor die mensen toch aan hun geld moeten komen. Daarom zijn ze niet allemaal betrouwbaar. Ze verkopen jouw gegevens aan de hoogste bieder. Als je een bedrijf hebt die in meer landen actief is heb je voordelen. Bedrijven hun prijzen zullen niet in elk land hetzelfde zijn waardoor je dat goed kan vergelijken. Het is goed om Android VPN aan te schaffen zodat je zelf veilig bent en meer opties hebt.