Databundel
Telefonie

Waarom voor een Uit & Thuis van T Mobile abonnement kiezen?

Je kunt tegenwoordig heel wat verschillende abonnementen afsluiten als het gaat om tv, bellen en internet. Een pakket bij KPN, een abonnement bij Vodafone of bij Ziggo, maar ook bij T Mobile heb je tal van mogelijkheden. Een van de opties die je hebt is het afsluiten van een Uit & Thuis van T Mobile. Maar wat zijn hier je mogelijkheden en wanneer is dit abonnement een goede keuze? Om zeker te zijn van je zaak kun je online zien wat anderen van T mobile thuis vinden. Zo maak je een weloverwogen keuze. Hier vind je meer informatie over Uit & Thuis van T Mobile.

Mobiel

Wat houdt Uit & Thuis van T Mobile in?

Uit & Thuis van T Mobile houdt in dat je een abonnement afsluit voor zowel thuis als op je mobiele telefoon. Wanneer het hele gezin hetzelfde abonnement heeft kun je daar volop van profiteren. Zo kun je dus zowel thuis als elders gebruik maken van dezelfde bundel en dat geldt voor iedereen in het huishouden.

Wat zijn de voordelen van Uit & Thuis van T Mobile?

De voordelen van Uit & Thuis van T Mobile is dat je internet voor thuis kunt combineren met een mobiel abonnement. Wanneer je een mobiel abonnement hebt met een kleinere databundel kun je dus profiteren van het internet voor thuis van T Mobile. Wanneer je geen internet voor thuis nodig hebt kun je ook profiteren van dit abonnement. Met meerdere mobiele abonnementen op hetzelfde adres krijg je ook voordeel. Of je nu een unlimited mobiel abonnement hebt, een ander abonnement of alleen internet voor thuis van T Mobile kom je in aanmerking voor Uit & Thuis van T Mobile.

Je kunt iedere combinatie maken van een mobiel abonnement en een thuis abonnement. Het maakt dus niet uit welk mobiel abonnement je hebt. Het is dus niet zo dat je alleen een unlimited T Mobile abonnement moet hebben om te kunnen profiteren van klantvoordeel bij T Mobile.

Databundel

Alleen een mobiel abonnement van T-Mobile: hoe profiteer je van klantvoordeel?

Wanneer je een Mobiel Go abonnement van T Mobile hebt, een Unlimited abonnement, een ander mobiel abonnement van T Mobile of nog geen enkel abonnement hebt bij T Mobile, kun je gaan profiteren van het klantvoordeel met Uit & Thuis van T Mobile. Met een al bestaand mobiel abonnement van T Mobile kun je een extra Thuis abonnement aanvragen en vervolgens je mobiel abonnement aanmelden voor Klantvoordeel. Wanneer het thuis abonnement actief is kun je het mobiele abonnement bijstellen.

Nog geen abonnement van T Mobile, zowel voor mobiel als thuis? Dan kun je online de postcodecheck doen en een abonnement uitkiezen. Kies voor het T Mobile Thuis abonnement met het snelste internet dat je thuis kunt krijgen. Zowel het mobiel als het thuis abonnement worden automatisch aangemeld voor Klantvoordeel van T Mobile. Nadat beide abonnementen actief zijn, kun je gaan profiteren van de voordelen.